Qui som?

En aquest espai podem trobar totes les persones que ens ajuden a tirar endevat la nostre entitat i fer-ho possible. L'organigrama  d'ARHS, està encapçalat pel Gregori Conill (President), no calen massa presentacions perquè tots ja el coneixeu, és una persona amb actitud, amable i sobretot treballadora amb les coses que li agrada fer. Amb una gran experiència com a jugador i com entrenador d'aquesta modalitat.

A part, hi trobem en Vicenç Conill (Tresorer i comptable) una persona que ja porta molts anys amb nosaltres i que basicament es la persona que controla “fins a l’ últim cèntim” i ens dona el vist i plau del que podem fer i del que no podem fer. I a la Silvia Suárez (Secretaria), la tieta de tots, ens cuida, treballa i lluita perquè tots nosaltres ens sentim com a casa i sempre la tindrem al costat en tot moment. Els dos fan una feina excel·lent la qual no és tan present com els altres però que és imprescindible per una bona coordinació i funcionament de la nostra entitat.

Seguim amb el nostre coordinador tècnic, en Jaume Mayol. Un gran conegut a totes les platjes, amb molta experiència, ganes i il·lusió de seguir ensenyant i formant als més petits i ajudar al màxim a l'entitat.

Per últim, tenim els quatre membres més importants pel bon funcionament dels nostres equips, per una banda tenim l'Andreu Morata a nivell masculí i l'Isaac Alemàn i l'Oriol Massot a nivell femení, ells són els coordinadors del club. L'Andreu Morata, el "terremoto" en el món de la platja amb un llarg recorregut en aquesta modalitat. L'Andreu ja fa moltes temporades que és dins de la nostra casa donant-nos moltes alegries, treballant i exigint al màxim a tots.

L'Isaac, és una persona vinculada i amb moltíssim coneixement d'handbol platja. Fins avui, ha estat una peça important dins del projecte dels amics de Maruja Limon. Aterra amb moltíssima il·lusió i moltíssima força per començar una nova etapa i un nou projecte de formació i de competició.

L'Oriol, un noi jove amb molta empenta i amb molt coneixement de l'handbol. És el seu primer any com a tècnic de platja, però de ben segur que experiència no li faltarà.

I per l'altre tenim a la gran ex-internacional amb la Selecció Espanyola Absoluta Femenina Anna Pi que farà les tasques d'assessorament tècnic. L'Anna ens ajudarà a millorar diferents aspectes tècnics i tàctics juntament amb la xarxa d'entrenadors que tenim. L'Anna, l'Andreu, l'Isaac i l'Oriol seran peces claus pels nostres èxits.