Entrenadors d'ARHS

L'aleví femení és una línia nova en el nostre club, tot i ser el primer any de tenir-ne contarem amb dos equips. Els entrenadors d'un seran la Laura Villegas i el Pablo Guijarro. La Laura arriba nova en el nostre club però amb l'experiència i les ganes que en Pablo té d'ensenyar, segur que ho faran d'allò més bé. De l'altre trobarem la Meritxell Baró i la Sandra Bautista, dues joves que s'estrenen aquest any com entrenadores però les dues tenen moltes ganes d'ensenyar i fer aprendre als nens els valors d'aquesta entitat. 

El nostre equip infantil masculí serà dirigit per en Sergi Viver i en Gerard Conill el qual amb els seus dos anys d'experiència com entrenador l'estarà ajudant. En Sergi és un noi jove amb moltes ganes de poder ensenyar tot allò que sap i més als més petits.

El club apostem molt per l'esport femení, per tant, d'equips cadets femenins també en tindrem dos. Un equip el portaran les joves jugadores del club Èlia Castillo i Marta Amores. Totes dues tenen una àmplia experiència en aquest esport i de ben segur que els demostraran tot el que saben a les noies. Pel que fa a l'altre equip el portaran el "mític tàndem" de la nostra entitat com són l'Albert Oliveras i en Gregori Conill, no fa falta més presentacions, ja que dels 10 títols nacionals de la nostra entitat, quatre els han aconseguit ells dos com entrenadors.

El cadet masculí per tercer any consecutiu i gràcies els seus èxits obtinguts estarà un any més en Gerard Conill, aquest any amb l'ajuda d'en Carles Massot. Des del club estem segurs que aquests dos entrenadors faran un gran "tàndem" i podran ajudar a seguir construint un gran grup unit, lluitador, amb ganes i il·lusió.

 

El juvenil femení hi trobem un vell conegut d'aquesta categoria com és en Gregori Conill (quatre temporades portant juvenil femení entre altres equips). Aquest any la seva ajudant serà la mítica jugadora del club Mireia Rodríguez, una autèntica exemplar del nostre esport. Els dos crearan un grup meravellós segur.

El juvenil masculí serà dirigit per Jaume Mayol i Gregori Conill. En Jaume és un home amb seny, confiança i amb una gran experiència en aquesta modalitat. De ben segur faran que aquests joves disfrutin moltíssim i competeixin en aquest esport.

El nostre sènior masculí serà dirigit per l'Andreu Morata i en Gerard Martorell (Martu). Un staff que ja sumen diverses temporades junts amb aquest equip i els dos s'entenen d'allò més bé. Tant en Morata com en Martu són persones més que bregades en aquesta modalitat i amb ganes d'aconseguir més èxits.

El nostre sènior femení serà dirigit tambè per l'Andreu Morata. Una peça imprescindible pel nostre club on cada any ens sorprèn més amb la seva manera de treballar. És una peça clau pel bon funcionament del nostre projecte.